Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Το μυστικό μου για γλουτούς χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας…


Αν κάτι μου αρέσει όταν κοιτάω τους γλουτούς μου στο καθρέπτη είναι όταν δε βλέπω την «όψη φλοιού πορτοκαλιού»….. και ξέρετε γιατί?

  • 4-5 φορές την εβδομάδα πάω γυμναστήριο, κάνω TRX, TABATA , TOTAL BODY BOSU, συνδυάζω ελλειπτικό και ίσως κάποιες φορές διάδρομο. Με την αερόβια γυμναστική τα κύτταρα δέχονται περισσότερο οξυγόνο, δηλαδή, απόκτηση υγιούς όψης και λάμψης του δέρματος. 
  • 80/20. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της σωστής υγείας. Που επηρεάζει και την επιδερμίδα. 80/20 είναι η περίφημη δίαιτα, στο όνομα της οποίας πίνουν νερό… οι celebrities! Με απλά λόγια είναι η αναλογία υγιεινής και λιγότερη υγιεινής τροφής ανά εβδομάδα. (80%: λαχανικά, φρούτα, προϊόντα ολικής άλεσης, ξηροί καρποί (με μέτρο), άπαχο κρέας, ψάρι και όσπρια. 20%: Όλες!) 
  • Καλλυντική κρέμα. Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε δοκιμάσει. Και όπως λένε «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία», πρέπει να εφαρμοστεί και στην εξωτερική εμφάνιση. Για παράδειγμα το χειμώνα μετά το μπάνιο εφαρμόζουμε ένα λεπτόρρευστο  λαδάκι και κάνουμε μασαζάκι. Από αρχές της άνοιξης αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε μια κρεμούλα ή ένα λαδάκι με καφεΐνη, κισσό, μέντα, φύκια. Αναλόγως το στάδιο εφαρμόζουμε και το κατάλληλο προϊόν.   

Για εσάς που ακόμα κάθεστε, εφαρμόστε τα 3 βήματα. Το καλοκαίρι έρχεται….
Για εσάς που είδη τα γνωρίζετε και τα εφαρμόζετε ήρθε η στιγμή για την επιβράβευση!!!

Πέπη Τσοτίνα
Σύμβουλος Ομορφιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου