Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Sacha Inchi Oil Για μείωση της κακής χοληστερόλης




Το δέντρο Sacha Inchi είναι ενδημικό του δάσους του Αμαζονίου και χρησιμοποιείτε εδώ και αιώνες από τους ιθαγενείς, οι οποίοι λαμβάνουν το έλαιό του από τους καρπούς. 
Το έλαιο από τους καρπούς του Sacha Inchi είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως ωμέγα 3, 6, 9, βιταμίνη Α και Ε καθώς και πρωτεΐνες. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα παιδιά. 
Αυξάνει τα επίπεδα HDL (καλή χοληστερίνη) και να μειώνει τα επίπεδα της LDL (κακή χοληστερίνη), βοηθά στη πρόληψη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης και του διαβήτη. 
Συμβάλλει στην μείωση των φλεγμονών, της αρθρίτιδας, στην βελτίωση της μνήμης, και της λειτουργίας του εγκεφάλου, αυξάνει την ενέργεια και βοηθά στην ανακούφιση από την κατάθλιψη και εναλλαγές στην διάθεση. 
Πολύ γνωστό είναι και στην κοσμετολογία καθώς χρησιμοποιείτε ως αντιγηραντικό ή ενυδατικό συστατικό σε καλλυντικά προϊόντα, και κατά της ξηροδερμίας ή του ευαίσθητου δέρματος.

Τρόπος χρήσης: Μια κουταλιά της σούπας την ημέρα. Το έλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωμό ως ντρέσινγκ σε σαλάτες, μακαρονάδες, λαχανικά, βραστά κτλ. Δεν πρέπει να θερμαίνετε και να τηγανίζεται.
 Κατάλληλο και για εξωτερική χρήση, εφαρμόζοντας στο πρόσωπο και στο λαιμό σε δυσχρωμίες, ρυτίδες, σε ξυρό και ερεθισμένο πρόσωπο καθώς και στα μαλλιά.


Αν επιθυμείτε αυτό το προϊόν επισκεφτείτε το www.herbsnbeauty.gr