Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έλαιο αμαμελίδας για ακμή και διεσταλμένους πόρους.


Η αμαμελίδα έχει πλήθος θεραπευτικών ιδιοτήτων.  Έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες. Το έλαιο αμαμελίδα  έχει υψηλή περιεκτικότητα σε τανίνες και είναι εξαιρετική για κιρσούς, σκασμένο δέρμα, ανάπλαση κυττάρων, επίσης μειώνει την αίσθηση της φλόγωσης και του ερεθισμού.
Στην βιομηχανία των καλλυντικών η αμαμελίδα χρησιμοποιείται για την παρασκευή προϊόντων ειδικών για τις σακούλες κάτω από τα μάτια, για την σύσφιξη των ανοιχτών πόρων δέρματος, καθώς και για την  βελτίωση της υφής του και θεραπεύει δερματικές ατέλειες, όπως πανάδες και ακμή.