Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Λάδι Στρουθοκαμήλου Για Σβήσιμο Ρυτίδων

       


Το έλαιο στρουθοκαμήλου το αποκαλούν ως τον βασιλιά των ελαίων, ως έλαιο της νεότητας.Είναι κατάλληλο για το  σβήσιμο ρυτίδων του λαιμού!!
Ο στρουθοκάμηλος δεν θανατώνετε.

Αισθητικοί χρήση:

  • Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τα προβλήματα του δέρματος. 
  • Δεν φράζουν τους πόρους και έτσι δεν προκαλεί ακμή. 
  • Είναι ένα από τα πιο ισχυρό ενυδατικό. 
  • Ενδείκνυται για  ξηρό δέρμα, παρέχοντας υγρασία για την ημέρα. 
  • Χάρις την  ικανότητά του να διαπερνά και να φτάνει την κατώτερη στιβάδα του δέρματος, είναι σε θέση να εξομαλύνει τις ρυτίδες.
  • Δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά σε περιπτώσεις μερικής τριχόπτωσης.


Θεραπευτική χρήση:

  • Βοήθεια στην αντιμετώπιση των τραυματισμών, εκδορές, πληγές και πίεση.
  • Βοηθάει στην  επούλωση των εγκαυμάτων. 
  • Όχι μόνο εμποδίσει τα ηλιακά εγκαύματα, αλλά και θεραπεύει τα ηλιακά εγκαύματα και άλλα είδη εγκαυμάτων.
  • Αναστέλλουν την ανάπτυξη βακτηριδίων. 
  • Εμποδίζει την πτώση μαλλιών, αδύναμα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, πρόωρη φαλάκρα, και ψωρίαση στο κεφάλι. 
  • Το έλαιο καταστέλλει αποτελεσματικά τη φλεγμονή στην αρθρίτιδα, επιστροφές κινητικότητα, διευκολύνει πόνος. 
  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ψωρίασης. 
  • Αλλεργίες και δερματίτιδα. 
  • Μειώνει την φαγούρα, ερυθρότητα και απολέπιση. 
  • Έδειξε αξιοσημείωτη απόδοση για να επιταχύνει την επούλωση των πληγών μετεγχειρητική, μώλωπες.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Υποαλλεργική 
  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες 
  • Απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει κανένα λιπαρό 
  • Εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων 
  • Έχει την επίδραση του ηλιακού φωτός


www.herbsnbeauty.gr