Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Λάδι Για Κυτταρίτιδα Και Ευρυαγγείες




Λάδι Για Κυτταρίτιδα Και Ευρυαγγείες

Υλικά:
Λάδι Κισσού
Λάδι Καλέντουλας
Λάδι Φυκιών
Osilif

Ιδιότητες:
Λάδι Κισσού
Το λάδι Κισσού είναι το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς έχει την ιδιότητα να διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές του σώματος. Λειτουργεί μειώνοντας την κατακράτηση υγρών και βοηθώντας στην απομάκρυνση τους από τον οργανισμό. Χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή προϊόντων αδυνατίσματος καθώς και στην πρόληψη των ευρυαγγείων.

Λάδι Καλέντουλας
Τα άνθη της καλέντουλας, περιέχουν αιθέρια έλαια, σαπωνίνες, φλαβονοειδή, βιταμίνη C, ασβέστιο, καροτένια (πρόδρομα μόρια της βιταμίνης Α) και σημαντικές ποσότητες πυριτίου. Ο συνδυασμός του πυριτίου και της προστατευτικής βλέννας που περιέχει, καθιστά την καλέντουλα ένα από τα πιο σημαντικά βότανα για την αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων για την ίαση των οποίων ο οργανισμός πρέπει να αναπλάσει νέους ιστούς. Επιπλέον, οι πηκτίνες που περιέχονται στα φύλλα της την καθιστούν ενυδατικό παράγοντα. Ιδανική για κάθε εξωτερική αιμορραγία, τραύματα, μώλωπες ή διαστρέμματα, για ελαφρά εγκαύματα και ζεμάτισμα. Κατάλληλη σε εγκαύματα, εκζέματα, ερεθισμούς του δέρματος, δίνει ελαστικότητα στο δέρμα (προϊόντα για ραγάδες, αντιρυτιδικά), αλλά ακόμη και στα μαλλιά. Χρήσιμη και σε θεραπεία κιρσών-  φλεβιτιδας γι' αυτό και περιέχεται σε προϊόντα για μασάζ.

Λάδι Φυκιών
Καταπολεμά τη κυτταρίτιδα. Προκαλεί σύσφιξη.Ο ιδανικός συνδυασμός του γι αυτό το σκοπό, είναι με το λάδι κισσού. Περιέχει βρώμιο, ποτάσσιο, φωσφατίνες, αλγίνες, αλγινικό οξύ, μεγάλο ποσοστό ιωδινών και φυσικό οργανικό ιώδιο. Ανάμεσα στα έλαια, είναι το πιο διεισδυτικό. Είναι ατιφλογιστικό, και χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα.

Osilift
Ένα επαναστατικό προϊόν που χάρης στην μοριακή του δομή χαρίζει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα συσφιξης και ανόρφωσης.

http://herbsnbeauty.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου