Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Γιατροσόφια και λευκό χαμόγελο...
Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε χημικά μέσα για να αποκτήσουμε ένα αστραφτερό χαμόγελο.... 

1. Ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο είναι ευεργετικό και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο ασφαλέστερος τρόπος για λαμπερά δόντια. Τα φυσικά φυτικά έλαια έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τις κίτρινες κηλίδες και τα υπολείμματα τροφών από την επιφάνεια των δοντιών. Βουτήξτε την άκρη ενός καθαρού πανιού μέσα σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια τρίψτε την επιφάνεια των δοντιών. Είναι μια απλή, φτηνή και ακίνδυνη λύση για τη λευκανση των δοντιών.

2. Δάφνη
Μια παραδοσιακή συνταγή για όμορφα και λευκά δόντια είναι ένα παρασκεύασμα από δάφνη, αλεύρι και πορτοκάλι. Τρίψτε 6 αποξηραμένα φύλλα δάφνης μέχρι να γίνουν σκόνη, προσθέστε 2 κουταλιές αλεύρι και ξύσμα φλούδας ενός πορτοκαλιού. Ανακατέψτε τα καλά και βουρτσίστε τα δόντια σας με αυτό το μείγμα. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

3.Φλούδα πορτοκαλιού
Τα εσπεριδοειδή είναι πολύ καλά για την περιποιήση του δέρματος, αλλά και του στόματος. Εκτός από τις βιταμίνες που μας εφοδιάζουν όταν τα τρώμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τη φλούδα του σαν φυσικό γυαλιστικό για λευκά και λαμπερά δόντια. Τρίψτε τα δόντια με τη φλούδα των πορτοκαλιών και αρχίστε να χαρίζετε λευκά χαμόγελα!

4. Λευκό Ξύδι
Το ξύδι έχει λευκαντικές ιδιότητες και δίνει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, αν βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια σας με αυτό. Επίσης έχει την ιδιότητα να αφαιρεί την πλάκα από τα δόντια, χαρίζοντας ένα όμορφο, λευκό χαμόγελο..

http://herbsnbeauty.gr/