Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Avocado Oil




Avocado oil

Tο αβοκάντο χρησιμοποιείται  με διάφορους τρόπους εδώ και αιώνες από τους Αζτέκους και τους  Ίνκας.
Αποτελεί  πλέον παράδοση στις θεραπείες ομορφιάς των γυναικών στο Μεξικό, Κεντρική και Νότια Αμερική. Το πολύτιμο έλαιο του χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης για τις εκπληκτικά οφέλη του.

Ιδιότητες 
Πολύ πλούσιο σε βιταμίνες A, D, B1, B2 και E, λεκιθίνη, πρωτεΐνες, βήτα-καροτίνη, ποτάσσιο, μαγνήσιο, σίδηρο, αμινοξέα και φολικό οξύ παρέχει άμεση φροντίδα σε πολλές ανάγκες του δέρματος και των μαλλιών.

Για το πρόσωπο και το σώμα:

Βοηθάει στην μείωση των κηλίδων του γήρατος αλλά και δρα αποτελεσματικά  σε θεραπείες  για ουλές, πληγές και εγκαύματα  χάρη  της εξαιρετικής  αναπλαστικής  ιδιότητας του.
απορροφάται εύκολα , θρέφει, διατηρεί  ελαστική και  πολύ απαλή  την επιδερμίδα γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το  τραχύ, ξηρό και κουρασμένο δέρμα.

Αυξάνει σημαντικά την ποσότητα του κολλαγόνου (μία εξαιρετικά σημαντική πρωτεΐνη του δέρματος που παρέχει ελαστικότητα, σφρίγος , νεανική εμφάνιση και βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων) στο δέρμα.

Ενυδατώνει άμεσα και αποτελεσματικά, το ξηρό και αφυδατωμένο  δέρμα ωφελείται πάρα πολύ από το έλαιο αβοκάντο το επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Φυσικό αντηλιακό φίλτρο προστατεύει  και θεραπεύει ενυδατώνοντας το δέρμα μετά από παρατεταμένη έκθεση του στον ήλιο (στο Μεξικό οι γυναίκες το  χρησιμοποιούν πολύ συχνά για να ανακουφίσουν το δέρμα τους)…

Για τα μαλλιά:
θρέφει τις  ρίζες και συμβάλλει  ενεργά στην ανάπτυξη νέων τριχών.
προστατεύει  τα μαλλιά από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου.
αναδομεί την εύθραυστη τρίχα και χαρίζει λάμψη στα  άτονα θαμπά μαλλιά.


http://herbsnbeauty.gr