Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

7 tricks για τέλειες selfies...




Οι selfies έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας πράγμα που σημαίνει πως ψάχνουμε συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους για να δείχνουμε όσο πιο όμορφες γίνεται. Δες ποια είναι τα tricks στο μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθήσεις για τέλειες selfies!


Βάλε πρώτα μακιγιάζ στα μάτια σου
Κάνοντας το μακιγιάζ των ματιών σου πριν βάλεις τη βάση σου και κάνεις το υπόλοιπο μακιγιάζ βοηθάει στο να μένει το δέρμα σου πιο φρέσκο και καθαρό από τυχόν μάσκαρα ή σκιά που μπορεί να πέσει στα μάγουλά σου. Απλά να θυμάσαι ότι η υπερβολή δεν είναι ποτέ καλή. Έτσι, ξεκίνα με μία ελαφριά σκιά και έπειτα χτίσε σιγά σιγά το αποτέλεσμα το οποίο καλό είναι να μην είναι πολύ υπερβολικό. Παρακάνοντάς το μπορεί να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη στις φωτογραφίες από ότι είσαι.

Βάλε μπόλικη μάσκαρα
Αφού βάλεις σκιά στα μάτια σου και το eyeliner σου άπλωσε αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Η μάσκαρα μεγαλώνει τα μάτια σου και κάνει το φακό να εστιάζει σε αυτά. Αν δε φοράς μάσκαρα θα εξαφανιστείς μέσα στη φωτογραφία.

Βάλε ρουζ ειδικά αν δεν είσαι φαν του μπρονζέ
Το ρουζ μπορεί να δώσει σχήμα στο πρόσωπό σου. Ακόμα και αν οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες, φορώντας ρουζ δίνεις διάσταση στο πρόσωπό σου. Απλά επέλεξε μία απόχρωση πιο σκούρα από την αναμενόμενη έτσι ώστε να κάνει τη διαφορά στην κάμερα.

Δοκίμασε μία πιο ελαφριά βάση
Στις φωτογραφίες θέλεις το δέρμα σου να δείχνει αψεγάδιαστο αλλά ταυτόχρονα να δείχνει σαν το δέρμα σου και να μην είναι τελείως καλυμμένο. Έτσι, αν έχεις φακίδες και θέλεις να φαίνονται ενώ σε κάποιο άλλο σημείο του προσώπου σου έχεις κοκκινίλες τις οποίες θέλεις να εξαφανίσεις, χρησιμοποίησε ένα makeup το οποίο είναι καλύπτικο αλλά όχι πάρα πολύ.

Γέμισε τα φρύδια σου
Ένα γεμάτο φρύδι δίνει σχήμα στα μάτια και το πρόσωπό σου. Γέμισε τα φρύδια σου με ένα μολύβι έτσι ώστε να φαίνονται πιο μεγάλα και γεμάτα.

Ενυδάτωσε τα χείλη σου
Σε κάθε φωτογραφία θέλεις τα χείλη σου να φαίνονται ενυδατωμένα και υγιή. Έτσι, πέρα από το κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα lip balm για ενυδάτωση και λάμψη.

Βάλε βάση στα αυτιά
Αν είσαι από αυτές που τα αφτιά τους ζεσταίνονται πολύ και κοκκινίζουν είναι σημαντικό να βάλεις λίγη βάση σε αυτά έτσι ώστε να ταιριάζουν με την υπόλοιπη εικόνα του προσώπου σου στη φωτογραφία. Βάλε, επομένως, στα αφτιά σου την ίδια βάση που θα βάλεις και στο υπόλοιπο πρόσωπό σου.


Πηγή: http://www.faysbook.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου