Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

4 «αντιγηραντικά» πρωινά για νεανικό πρόσωπο...




Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όσο concealer και να βάλουμε γύρω από τα μάτια, η ηλικία δεν κρύβεται. Η ομορφιά συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τη σωστή διατροφή. Ας δούμε τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν!

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Πρέπει να είναι πλούσιο, θρεπτικό, ισορροπημένο και να δίνει βιταμίνες, ενέργεια και απαραίτητα συστατικά, για το υπόλοιπο της ημέρας. Έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε ένα πρωινό με διαιτητικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία που θα βοηθήσει όχι μόνο το σώμα σας, αλλά και το πρόσωπο.

1.) Ομελέτα με ντομάτα και λαχανικά. Η ντομάτα εκτός του ότι δίνει ωραία γεύση στην ομελέτα, είναι και σύμμαχος της καλής υγείας της επιδερμίδας. Απομακρύνει σημάδια, κοκκινίλες, ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο πρόσωπο.

2.) Smoothie με φράουλες και ακτινίδια. Γρήγορη πρόταση πρωινού αφού χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να ετοιμαστεί. Γευστικό smoothie πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η βιταμίνη C που περιέχουν, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων.

3.) Μαύρο ψωμί με σολωμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας από τους λόγους που εμφανίζεις σακούλες και ρυτίδες στο πρόσωπο, είναι η μειωμένη παραγωγή λιπαρότητας με το πέρασμα του χρόνου. Ο σολωμός είναι εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Συνδυάστε το με μαύρο ψωμί για λιγότερες θερμίδες.

4.) Δημητριακά ολικής άλεσης με μπανάνα. Τα αντιοξειδωτικά από τις μπανάνες και τα δημητριακά βελτιώνουν το πρόσωπο, ενώ ο ψευδάργυρος από την ολική άλεση έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.


http://www.faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου