Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

3 tips για να περιποιηθείτε το δέρμα σας το καλοκαίρι




Με το που έρθει το καλοκαίρι έχετε δίκιο, αρχίζουμε τις συμβουλές για τα μαλλιά, τα μάτια και όσα πιστεύουμε ότι χρειάζεται να ξέρετε. Σήμερα όμως θα σας δώσουμε 3 πολύ απλές συμβουλές, 3 πολύ απλά tips, για να περιποιηθείτε σωστά το δέρμα σας.

Tip 1: Χρησιμοποιείστε ένα απολεπιστικό πλούσιο σε μεταλλικά άλατα που είναι ότι καλύτερο για τα νεκρά κύτταρα. Αν έχει ως βάση το λάδι καρύδας ακόμα καλύτερα γιατί διατηρεί την υγρασία στο δέρμα σας. Γόνατα, αγκώνες και αστράγαλοι έχουν περισσότερο ανάγκη.

Tip 2: Μαύρισμα. Μια ωραία bronze λάμψη στο σώμα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε αρκετά προϊόντα στην αγορά. Μια συμβουλή που θα σας δώσουμε είναι να βάλετε το λαδάκι κατά τη διάρκεια της νύχτα θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Tip 3: Πότε μην χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα που έχει βάση το λάδι. Θα διώξει το μαύρισμα μακριά. Αντίθετα μια κρέμα με βούτυρο καριτέ μαλακώνει τα ξηρά σημεία και η βιταμίνη Ε προστατεύει από το εχθρικό περιβάλλον. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κρέμες που έχουν ως βάση το νερό, τα καρπούζι, το αγγούρι και τα εσπεριδοειδή.


Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου