Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Coconut oil Για την αντιμετώπιση του αλτσχάιμερ









Coconut oil


Πρόκειται για ένα εδώδιμο λάδι που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις τροπικές χώρες εδώ και πολλές γενιές, αποτελώντας την κύρια πηγή μαγειρικού ελαίου στη διατροφή τους.
Έχει πολλές χρήσεις στη μαγειρική, τη φαρμακευτική και τη βιομηχανία.
Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο και για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως το τηγάνισμα.

Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι Ασιάτες που καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες λαδιού καρύδας στη διατροφή τους δεν πάσχουν από τις σύγχρονες ασθένειες που εμφανίζονται σε κατοίκους στη Δύση.

Ιδιότητες:

Μειώνει το στρές, εξισορροπεί τα επίπεδα της χοληστερόλης, εξολοθρεύει ιούς, οι οποίοι προκαλούν έρπη, ηπατίτιδα C και πολλές ασθένειες, σκοτώνει τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για έλκος, μόλυνση του οισοφάγου, ορθοδοντικά νοσήματα, πνευμονία, γονόρροια κ.α
Αντιμετωπίζει το αλτσχάιμερ, και καθυστερεί σημαντικά τα συμπτώματα της νόσου.
Σκοτώνει μύκητες που προκαλούν λοιμώξεις, παράσιτα, βακτηριακές μολύνσεις, επιδερμικούς μύκητες, ερεθισμούς του δέρματος και άλλες μολύνσεις.
Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή, ενισχύοντας τη φυσική και αθλητική επίδοση.
Βελτιώνει την πέψη και βοηθά στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων από τον οργανισμό.
Καλμάρει το στρες που επηρεάζει το πάγκρεας και συμπληρώνει τα συστήματα ενζύμων του σώματος.Βοηθά να μειωθούν τα συμπτώματα του διαβήτη.
Διαλύει τις πέτρες των νεφρών και βοηθά στην προστασία τους.
Λειτουργεί ως αντιοξειοδοτικό.  

Τα οφέλη του μπορούν να αποδοθούν στην έντονη παρουσία του λαυρικού, του καπρικού και του καπρυλικού οξέως.

Τρόπος χρήσης: Σαν λάδι σε θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιείται και σαν βούτυρο, αφότου έχει αποθηκευτεί στο ψυγείο.

Αν επιθυμείτε αυτό το προϊόν πιστευτείτε το http://herbsnbeauty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου