Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Λάδι στρουθοκαμήλου και σβήστε τις ρυτίδες...


Το έλαιο στρουθοκαμήλου το αποκαλούν ως τον βασιλιά των ελαίων, ως έλαιο της νεότητας.

Έχει τη δύναμη να σβήνει τις ρυτίδες, να αντιμετωπίζει αλλεργίες, να ανακουφίζει από την ψωρίαση, να επαναφέρει τα μαλλιά σε περιπτώσεις τριχόπτωσης και να σταματάει τους αρθριτικούς πόνους!

Για τις ρυτίδες: Μετά από συνεχόμενη χρήση 2 εβδομάδων το πρόβλημα των ρυτίδων έχει υποχωρήσει αισθητά! Κι αυτό γίνεται γιατί το συγκεκριμένο έλαιο, έχει την περίεργη ιδιότητα να διαπερνά όλα τα στρώματα της επιδερμίδας.

Αυτή είναι μια δυνατότητα που δεν την έχει κανένα άλλο έλαιο  στον ίδιο βαθμό με αυτό της στρουθοκαμήλου. Αλλά ούτε και καλλυντικό με φυσικές ιδιότητες!
Αποτελείται από περίπου 70% ακόρεστα λιπαρά οξέα . Το μεγαλύτερο συστατικό του είναι το ελαϊκό οξύ , ένα μονοακόρεστο ω-9 λιπαρό οξύ .

Περιέχει επίσης περίπου 20% λινολεϊκό οξύ (ένα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ) και 1-2% λινολενικό οξύ (ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ ).
Σχετικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν εφαρμόζεται , μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Και επουλωτική δράση.
Μέσα στα εξαιρετικά συν του ελαίου, είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργίες, δεν προκαλεί παρενέργειες, απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας δέρμα στεγνό και καθαρό αφού εμποδίζει πολύ δραστικά την ανάπτυξη των βακτηριδίων ενώ προστατεύει από την επίδραση του ισχυρού ηλιακού φωτός γι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντηλιακό.

Για τα μαλλιά: Δυναμώνει τους θύλακες και επαναφέρει τα μαλλιά σε περιπτώσεις μερικής τριχόπτωσης.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα θετικά αυτά  αποτελέσματα στην ενδυνάμωση των μαλλιών, προκαλούνται  από την ικανότητα του συγκεκριμένου ελαίου να αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηριδίων. Έτσι, εμποδίζει την πτώση μαλλιών (αλωπεκία)  δυναμώνει τα  αδύναμα μαλλιά, σταματάει το γκριζάρισμα και την  πρόωρη φαλάκρα, καθώς και την ψωρίαση στο κεφάλι.
Για την αρθρίτιδα:  Το έλαιο καταστέλλει αποτελεσματικά τη φλεγμονή στην αρθρίτιδα, επιστρέφει την ικανότητα για κινητικότητα και διευκολύνει την ανακούφιση από τον πόνο.

Ενεργεί φθάνοντας βαθιά στο δέρμα και λειτουργεί εις βάρος των φλεγμονών, ελαφρύνοντας έτσι από τους αρθριτικούς πόνους.

Έχει φυσικούς  αντι-φλεγμονώδης παράγοντες.
Δέρμα και ψωρίαση: ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ψωρίασης, τις αλλεργίες και τη δερματίτιδα. Μειώνει το αίσθημα κνησμού, απαλλάσσει από την ερυθρότητα και ανακουφίζει από την απολέπιση.

Η εφαρμογή του μετεγχειρητικά, έδειξε αξιοσημείωτη πρόοδο στην επούλωση των πληγών.
Το έλαιο στρουθοκαμήλου, παράγεται με όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές απο το εκτροφείο, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το ζώο δε θανατώνεται και το έλαιο αποσπάται εντελώς ανώδυνα και με ασφάλεια με απόλυτο σεβασμό απέναντι στη φύση.

Για να παραγγείλετε αυτό το προϊόν επισκεφτείτε το http://herbsnbeauty.gr/