Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

12 tips για τέλειο μπούστο...







  1. Να κοιμόμαστε ανάσκελα, για να μην τσαλακώνεται η επιδερμίδα μπρούμυτα και κυρίως να κοιμόμαστε καλά.
  2. Να προσέχουμε τη διατροφή μας.
  3. Να καταναλώνουμε υγρά: νερά και τσάι.
  4. Να καταναλώνουμε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες.
  5. Να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας κάθε μέρα και να απολεπίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα.
  6. Να τονώνουμε τους θωρακικούς μύες.** Ένας τρόπος τόνωσης των θωρακικών μυών είναι ο εξής: φέρνουμε τα χέρια σε στάση προσευχής έχοντας το σώμα όρθιο και κάνουμε πιέσεις με το θώρακα προς τα μέσα και προς τα έξω. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε το στήσιμο του σώματος και κατ' επέκταση επέρχεται η φυσιολογική υποστήριξη του στήθους, η ανάδειξη του σχήματος και της ομορφιάς του, καθώς βοηθάμε την καλύτερη αναπνευστική λειτουργία του οργανισμού.
  7. Οι γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης, καλό θα ήταν να φοράνε μαλακά σουτιέν χωρίς μπανέλες για αποφυγή όποιας πίεσης, να κάνουν μαλάξεις στο στήθος τους με αμυγδαλέλαιο και στην κοιλιά τους με νερό λεβάντας που ηρεμεί και χαλαρώνει.
  8. Να τοποθετούμε το soutien στην κατάψυξη για 15 λεπτά και να το φοράμε αμέσως μετά το ντους. Προσοχή οι γυναίκες που έχουν καρδιακά προβλήματα ή είναι σε περίοδο εγκυμοσύνης καλό θα ήταν να συμβουλευτούν τον προσωπικό τους ιατρό γι’ αυτό.
  9. Να κάνουμε σωστή επιλογή στο μέγεθος, στη cup του soutien και κυρίως στην εφαρμογή. Θα πρέπει να καλύπτει κάθε ίντσα του δέρματος για να εφαρμόζει σαν γάντι.
  10. Πίνουμε ζωμό τσουκνίδας. Πέρα από αδυνατιστικό είναι και αναζωογονητικό αφέψημα για το δέρμα. Επίσης μπορούμε να εφαρμόσουμε και κομπρέσες τσουκνίδας για 15 λεπτά.Εφαρμόζουμε κομπρέσες φασκόμηλου για ανάπτυξη των μυών και κατάπλασμα μήλου για σφριγηλότητα.
  11. Μια φορά τη βδομάδα παίρνουμε 2 γενναίες κουταλιές βούτυρο γάλακτος και το απλώνουμε στο μπούστο. Κοιμόμαστε έτσι και το επόμενο πρωί ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και αρκετό σαπούνι. Έπειτα, φοράμε την ενυδατική μας. Το δέρμα θα έχει την όψη εφηβικού, απαλού και ενυδατωμένου μπούστου.
  12. Τέλος, όταν κάνουμε ντους στην περιοχή του ντεκολτέ, ρίχνουμε δροσερό προς κρύο νερό και ποτέ καυτό.


Πηγή: http://www.mylady.gr/arthra/2013/06/13-metaxias-o-12logos-tou-mpoustou/#.U2zyroF_vco


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου