Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Scrub σώματος… Η απαραίτητη περιποίηση της επιδερμίδας


Αφιέρωσε στο σώμα σου λίγο περισσότερο χρόνο στο μπάνιο, υπάρχει λόγος!

Ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερό σου να προσπαθείς να απολεπίσεις όλο σου το σώμα. Που να φτάσουν τα χέρια σου στη μέση της πλάτης; Και δεν αντέχεις αυτούς τους ενοχλητικούς κόκκους.

Όλα αυτά είναι μόνο δικαιολογίες. Και η γραμμή του eyeliner δύσκολη είναι αλλά όταν πρέπει κάθεσαι και την κάνεις. Το scrub σώματος είναι αν όχι απαραίτητο, πολύ χρήσιμο για το σώμα σου και πρέπει να ξεκινήσεις να το κάνεις τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι, οι βασικότεροι εκ των οποίων είναι:


  • Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το σώμα με αποτέλεσμα να είναι πιο λαμπερό.
  • Καθαρίζουν το δέρμα και βοηθούν στην καλύτερη ενυδάτωσή του, αφού μετά την απολέπιση είναι έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα θες και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό.
  •  Βοηθάει πολύ στην αποτρίχωση και το ξύρισμα. Οι κόκκοι του scrub βοηθούν στο να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία. 


Τι να χρησιμοποιήσεις;
Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου scrub με φυτικό βούτυρο καριτέ και μαύρη ζάχαρη. Αντί για βούτυρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.

Απολεπιστική Κρέμα Σώματος Με Κόκκους Aμυγδάλου

Ένα πλούσιο scrub που όχι μόνο καθαρίζει αλλά ενυδατώνει το σώμα, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του βιολογικό λάδι ελιάς.

Για αγορά πατήστε ΕΔΩ














B-lift Reshaping Active Scrub. Απολέπιση κατά της κυτταρίτιδας.

Μίγμα θαλασσινών αλάτων, φυσικών ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων.Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την όξη φλοιού πορτοκαλιού και ετοιμάζει το δέρμα για το τζελ κυτταρίτιδας που θα εφαρμόσετε μετά.

Για αγορά πατήστε ΕΔΩ





Πηγη: ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου