Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Τραγανά μπισκοτάκια βρώμης...




Μπισκότα βρώμης με χυμό πορτοκαλιού!!!


Υλικά:

  • 1 κούπα βρώμη
  • 1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1/2 κούπα λάδι ελιάς
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  • 4 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
  • ελάχιστο αλάτι
  • 1/2 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι



Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ τη βρώμη, το αλεύρι, το λάδι ελιάς τη ζάχαρη, το αλάτι και το ξύσμα πορτοκαλιού. Μέσα στο χυμό πορτοκαλιού διαλύουμε τη σόδα και την ρίχνουμε κι αυτή στο μπολ. Ζυμώνουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα!
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο και φτιάχουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα και μέγεθος θέλουμε.
Ψήνουμε για 12 - 15 λεπτά πάνω σε λαδόκολλα.


Πηγή: mytaste.gr