Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

5 Tips για να βάλεις το έλαιο Argan στη καθημερινότητά σου...



Ορισμένοι αναφέρονται σ΄ αυτό ως το «υγρό χρυσάφι». Προέρχεται από το δέντρο argan, που φυτρώνει στο Μαρόκο. Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε, καθιστώντας  το ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα μαλλιά και το δέρμα.

Ενυδατικό για το σώμα: είναι ιδανικό για να μαλακώνει και να ενυδατώνει το δέρμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα καθιστώντας το ιδανικό για να δώσει ένα φυσικό boost στο δέρμα.

Ενυδατικό για τα μαλλιά: αποδεδειγμένα, το λάδι αργκάν κάνει τα μαλλιά πιο λεία και απαλά. Είναι ιδανικό για την ενυδάτωσή τους ενώ παράλληλα βοηθάει να μειώσεις το φριζάρισμα και την ψαλίδα.

Αντιγηραντικό: χάρη στη βιταμίνη Ε όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα αλλά μειώνει τις ρυτίδες και δίνει μια λάμψη στην επιδερμίδα.

Ακμή: ακριβώς επειδή το λάδι argan δεν είναι λιπαρό (παρότι είναι λάδι), βοηθάει να εξισορροπηθεί η λιπαρότητα του δέρματος – νούμερο 1 παράγοντας για τα ξεσπάσματα ακμής. Είναι, επίσης, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά μειώνοντας την φλεγμονή και την ακμή.

Εγκυμοσύνη: βοηθάει στην καταπολέμηση των ραγάδων. Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στη περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε.

Ενυδατικό για τα χείλη: τώρα που το κρύο έχει πιάσει για τα καλά, τα χειλάκια σου μπορεί να αρχίσουν να σκάνε. Άπλωσε μερικές σταγόνες στα χείλη και άπλωσέ τες καλά.

Πηγή: misswebbie.gr

Αν σας ενδιαφέρει το προιόν επισκεφτείτε το www.herbsnbeauty.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου