Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

6 μυστικά για να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας



Αν είστε από τις γυναίκες που τους αρέσουν οι μακριές βλεφαρίδες, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε πως μπορείτε να τις βοηθήσετε να μακρύνουν με φυσικούς τρόπους!

1. Κάνοντας μασάζ στις βλεφαρίδες σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε το θύλακα της τρίχας, κάτι το οποίο θα τις βοηθήσει όχι μόνο να σταματήσουν να πέφτουν, αλλά να δυναμώσουν και να μακρύνουν γρηγορότερα.

2. Όσο περίεργο κι αν σας φανεί, το χτένισμα τους με ένα ειδικό βουρτσάκι ή με ένα βουρτσάκι παλιάς μάσκαρας το οποίο έχετε καθαρίσει πολύ καλά, μπορεί να τις βοηθήσει να πυκνώσουν, βοηθώντας τις παράλληλα να μακρύνουν ευκολότερα.

3. Βάλτε λίγο καστορέλαιο σε μια μπατονέτα και απλώστε το στις βλεφαρίδες σας. Αφήστε το να δράσει και να τις θρέψει, βοηθώντας τις να αναπτυχθούν γρηγορότερα.

4. Βοηθήστε τις να μεγαλώσουν, απλώνοντας τους λίγη βιταμίνη Ε, την οποία θα βρείτε στα φαρμακεία σε μορφή κάψουλας. Τρυπήστε την κάψουλα και πάρτε το έλαιο που περιέχουν. Απλώστε το στις βλεφαρίδες σας και αφήστε το να δράσει.

5. Πολύ θρεπτικό για τις βλεφαρίδες σας είναι επίσης το ελαιόλαδο. Το οποίο αν απλωθεί επάνω τους πριν από τον βραδινό ύπνο μπορεί να κάνει θαύματα, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι βλεφαρίδες σας θα απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά του συστατικά που θα βοηθηθούν στην γρηγορότερη ανάπτυξη τους.

6. Τέλος, μια εξίσου καλή λύση που προσφέρει θρέψη στις βλεφαρίδες σας είναι η βαζελίνη. Χρησιμοποιήστε τη προσεκτικά με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήσατε το ελαιόλαδο και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές τις ιδιότητες.



πηγη beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου