Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Ροδέλαιο για το κουρασμένο δέρμα



Ροδέλαιο (Λάδι Τριαντάφυλλο)

Ισχυρό αντιρυτιδικό λάδι για σύσφιξη και τόνωση του κουρασμένου δέρματος. Ιδανικό για τις καπνίστριες καθώς δίνει και πάλι στο ωχρό δέρμα τη χαμένη λάμψη του! Αποτελεί επίσης ισχυρή πρόληψη για την αντιμετώπιση της γήρανσης.

Καθώς τα αποτελέσματα του στο δέρμα, γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά με τη πάροδο του χρόνου. Το δέρμα, γίνεται εντυπωσιακά όμορφο! Με ενισχυμένο κολλαγόνο και σύσφιξη!
Επίσης, αντιμετωπίζει γυναικολογικά προβλήματα καθώς προκαλεί κατά την εφαρμογή του τη ρύθμιση του ορμονικού γυναικείου συστήματος.Το έλαιο του τριαντάφυλλου είναι καθαρτικό.Έχει πολύ εξαιρετικό άρωμα και καμία παρενέργεια.

Βοηθά επίσης, στην ανακούφιση του στομάχου.Λειτουργεί ως τονωτικό του νευρικού συστήματος. Το ροδέλαιο είναι ακόμη αιμοστατικό, επιταχύνει την πήξη του αίματος και σταματά την αιμορραγία. Το ροδέλαιο είναι εμμηναγωγικό και έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις γυναίκες που έχουν ασταθή εμμηνόρροια. Μία ακόμη θεραπευτική ιδιότητα του τριαντάφυλλου είναι η αντισηπτική του δράση. Αντιμετωπίζει και προστατεύει τις πληγές από μολύνσεις.
Στις θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου είναι και τα προϊόντα περιποίησης: Αφρόλουτρα, σαμπουάν, ενυδατικές κρέμες, γαλακτώματα καθώς και στην αρωματοποιία. Με τα τριαντάφυλλα μπορούμε να δώσουμε άρωμα σε κρασιά, τσάι και από τα ροδοπέταλα φτιάχνουμε γλυκά του κουταλιού και ροδόμελο.
Το τριαντάφυλλο είναι θεραπευτικό ως έλαιο. Εξάλου έχει το ιδαίτερο χάρισμα και μόνο με τη πλούσια ομορφιά του και την γεμάτη ευωδιά του, να μας προκαλεί ευεξία και ψυχική ευφορία.

http://herbsnbeauty.gr