Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Καθαρισμός των πνευμόνων με μέντα...




Το έλαιο μέντας είναι ένα ευέλικτο αρωματικό έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως για διάφορες παθήσεις όπως δυσπεψία, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους κ.α. Βρίσκεται στη τσίχλα, σε νομισματοκοπεία, στο στοματικό διάλυμα, και σε πολλά άλλα προϊόντα. Το έλαιο μέντας είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που προέρχεται από το φυτό που είναι εγγενές στην Ευρώπη και έχει γίνει δημοφιλής με βοτανολόγους για αιώνες πριν από την τρέχουσα εκτίμηση από την επιστημονική και ιατρική κοινότητα.

Το έλαιο μέντας περιέχει βιταμίνες Α και C, λιπαρά οξέα, και μέταλλα. Αλλά το κύριο συστατικό του είναι η μενθόλη, η οποία παρέχει το περίφημο άρωμα μέντας και ψυχραντική αίσθηση. Το βιολογικό έλαιο μέντας έχει συγκεκριμένο όφελος για τους πνεύμονες και το ανώτερο αναπνευστικό συστήμα και τον καθαρισμό αυτού και ατόμων που πάσχουν από ασθένειες που σχετίζονται με αυτό.

Μέντα για αναπνευστικές παθήσεις

Η αποχρεμπτική δράση του αιθέριου ελαίου μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των συμπτωμάτων του ανώτερου αναπνευστική συμφόρηση που μπορεί να προέλθει από αλλεργίες, άσθμα, κρυολόγημα, γρίπη, βρογχίτιδα, και τα παρόμοια. Για το λόγο αυτό, είναι συχνά ένα συστατικό σε θεραπευτικές λοσιόν καθαρισμό του των πνευμόνων που τρίβονται στο στήθος. Αυτό επιτρέπει για τους ατμούς να εισπνέονται σχεδόν άμεσα διαμέσου των ρινικών διόδων και να τέμνεται συμφόρησης. Σε αντίθεση με συνταγογραφούμενα φάρμακα, ακόμη και ορισμένες θεραπείες OTC, έλαιο μέντας δεν συσχετίζεται με υπνηλία ή άλλες συχνές ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Μολονότι η εισπνοή απο έλαιο μέντας αποσπά συχνά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι η μέντα είναι υψηλή σε πολλά θρεπτικά συστατικά όπως φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο. Τα συστατικά αυτά είναι ευεργετικά για τα συστήματα μέσα στο σώμα μας. Η ασθένεια εισέρχεται συχνά από την εισβολή των μικροβίων, τα μικρόβια, τοξίνες, και άλλες ασθένειες στο σώμα μας. Παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα των θρεπτικών βιοδιαθεσιμότητων είναι υψίστης σημασίας για να εξασφαλίσουμε οτι τα σώματα μας λειτουργούν σε μέγιστη αρμονία και αρκετά ισχυρά για να παλέψουν τους εισβάλλοντες οργανισμούς.


http://herbsnbeauty.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου