Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Λεμόνι και καθαρισμός εντέρου...



Το Λεμόνι είναι ένα εξαιρετικό μέσο καθαρισμού του παχέος εντέρου.

Θεωρείται ότι είναι πολύ επωφελής όχι μόνο για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου, αλλά και για πολλά προβλήματα που συνδέονται με την πέψη, όπως η δυσκοιλιότητα.

Ο χυμός λεμονιών λέγεται ότι είναι πολύ χρήσιμος για την αποκατάσταση του pH του παχύ έντερο μας, που είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας.

Δεν είναι μόνο ότι βοηθά, επίσης, όλο το σύστημα μας με αποτοξίνωση από τις τοξίνες και τα ανεπιθύμητα στοιχεία από το παχέος εντέρου μας Στην πραγματικότητα είναι τα αποσπάσματα των λεμονιών που χρησιμοποιούνται ευρέως ως ένα σημαντικό συστατικό για φυτικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων καθαρισμού του παχέος εντέρου. ΤΟ Λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, κατιονικές, και ανιονικα μετάλλα και βοηθά στη διάσπαση του βλεννογόνου στο σώμα μας, η οποία έχει παραχθεί κατά την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων τοξινών.

Κανονικά, Ο Χυμός ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ Κόκκινο Πιπέρι είναι υποστήριξη στο βλεννογόνο για να καθαρίσει το πεπτικό σύστημα, το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Ακόμη και το σιρόπι σφενδάμο είναι που χρησιμοποιηται για να το καθαρίζει.

Η συνταγή αποτελείται από δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού με δύο κουταλάκια σιρόπι σφενδάμου, μια πρέζα πιπέρι καγιέν και 14 ουγκιές καθαρού νερού .(1 ουγκια =28.35 γραμμάρια )

Κανονικά, να ληφθεί 3 ή 4 φορές την ημέρα για λίγες ημέρες προκειμένου να καθαρίσει το κόλον. Βοηθάει στην τακτοποίηση της εκένωση με αποβολή των ανεπιθύμητων αποβλήτων και στην αποτοξίνωση

Μια συμφόρηση, με τοξίνες στο παχύ έντερο και στου πεπτικού σωλήνα μπορεί να οδηγήσει σε αναρίθμητες ασθένειες και μακροπρόθεσμα. Τα οφέλη του παχέος εντέρου εάν καθαρίζετε είναι αμέτρητες, αν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. . Κανονικά, να ληφθεί 3 ή 4 φορές την ημέρα για λίγες ημέρες προκειμένου να καθαρίσει το κόλον.

Δεν είναι όλα τα προϊόντα καθαρισμού του παχέος εντέρου που βλέπουμε στην αγορά καλά να χρησιμοποιούνται και πάντα με την γνώμη του δικού μας ιατρού εναλλακτικό η προσωπικό ιατρό μας Ως εκ τούτου είναι σημαντικό για σας να ανακαλύψετε όλα τα φυσικά καθαρισμού του παχέος εντέρου, δεδομένου ότι δεν θα οδηγήσει σε αρνητικές παρενέργειες που προκαλούνται συνήθως λόγω της χρήσης των χημικών ουσιών.

Με 7 ήμερες δεν βοηθά μόνο στη διατήρηση της καλής υγείας του παχέος εντέρου, αλλά βελτιώνει και το πεπτικό μας σύστημα, βοηθά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, στο να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα επιβλαβή παράσιτα και τοξίνες.

Σε γενικές γραμμές, λέγεται ότι πρέπει κανείς να εκτελεί την 7 ημερών θεραπεία να καθαρίζει τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί η ορθή λειτουργία και το επίπεδο απόδοσης του παχέος εντέρου.

Είναι πράγματι μία από τις καλύτερες επενδύσεις για μια υγιή ζωή.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Πηγή: https://www.facebook.com/herbsgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου