Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Horny Goat το αφροδισιακό.... της φύσης


Horny Goat

Το όνομα του δεν είναι τυχαίο, αφού πρόκειται για ένα παροδοσιακό ισχυρό αφροδοσιακό που αυξάνει τη λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες και αποδεδειγμένα τη στυτική λειτουργία στους άνδρες.
Ο μύθος λέει ότι το όνομα του φυτού προέρχεται από ένα βοσκό που παρατήρησε ότι τα κατσίκια του ήταν πιο ενεργά σεξουαλικά μόλις μασούσαν τα φύλλα του φυτού.
Αν και έχει ευρύτατα χρησιμοποιηθεί ως αφροδοσιακό, για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και την απαλλαγή από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.
Οι αφροδοσιακές του ιδιότητες οφείλονται ενδεχομένως στην αύξηση των επιπέδων του νιτρικού οξειδίου που χαλαρώνει τους μαλακούς μύες και επιτρέπει την καλύτερη ροή του αίματος προς τα σεξουαλικά όργανα.
Οι ερευνητές επίσης υποθέτουν ότι η δράση του οφείλεται στην αναστολή του ενζύμου PDE-5, όπως και το διάσημο φάρμακο Viagra.
Κάποιες άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα του φυτού ρυθμίζει το επίπεδο της κορτιζόλης, της τεστορόνης και της ορμόνης του θυρεοειδούς.
Θεωρείται, επίσης, αντιβακτηριακό, αντιρευματικό, αντιβηχικό, τονωτικό, αγγειοδιασταλτικό, ενώ λειτουργεί κατά του άσθματος, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και επιδρά θετικά σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, υπέρτασης, χρόνιας βρογχίτιδας και αδύναμου ανοσοποιητικού.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να αποκαταστήσει τα χαμηλά επίπεδα της τεστορόνης, να μειώσει τη φθορά των οστών και φέρει την κορτιζόλη του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα.
Κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην παροδοσιακή κινέζικη ιατρική, ενώ γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Αν επιθυμείτε αυτό το προϊόν μπορείτε να επισκεφτείτε το  http://herbsnbeauty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου