Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

3 Βότανα για κυτταρίτιδα





Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε 3 βότανα για την κυτταρίτιδα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά σε αυτό το πρόβλημα.

Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι είναι ένα "βότανο" που μπορεί να σας βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Περιέχει αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ενώ ως γνωστό μπορεί να βοηθήσει και στο αδυνάτισμα. Το πράσινο τσάι βοηθάει στην αύξηση του μεταβολισμού και στην "τόνωση" και την "επαγρύπνηση" του οργανισμού. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Πίνετε λοιπόν 1με 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα και δεν θα χάσετε.

Λουίζα
Η λουίζα είναι άλλο ένα βότανο που όπως λέγεται μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της κυτταρίτιδας. Πρόκειται για ένα τονωτικό βότανο που έχει διουρητικές ιδιότητες και βοηθάει στην "αποτοξίνωση" του οργανισμού. Λέγεται ότι η λουίζα έχει πολλές θαυματουργές ιδιότητες ανάμεσα στις οποίες είναι το "αδυνάτισμα", όπως επίσης και η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κάντε ένα αφέψημα λουίζα και δείτε το σώμα σας να "μεταμορφώνεται".

Καφές
Ο καφές είναι ένα "βότανο" (αν μπορεί να θεωρηθεί βότανο) που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Ο καφές είναι τονωτικός και αυξάνει την επαγρύπνηση. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε, διότι οι πολλοί καφέδες μπορούν να φέρουν "τρέμουλο" Ο καφές χρησιμοποιείται και σε πολλές κρέμες κατά της κυτταρίτιδας.


http://herbsnbeauty.gr/

Πηγή: http://www.mylady.gr/arthra/2013/04/06-3-votana-gia-kuttaritida-(1)/#.U2YR4oF_vco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου